AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ayakkabı tamir etmek

Kahve falında eski ayakkabı tamir etmek

Kahve falında eski ayakkabı tamir etmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, rahata kavuşmaya, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski ayakkabı tamir etmek gördüyseniz:

  • Bazı sırlarınız sizi sevmeyen kimselere taşınabilir.

Kahve falında eski ayakkabı tamir etmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eski ayakkabıyı tamir etmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı tamir etmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tamircisi görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı tamir ettirmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı tamir ettirmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı tamiri yaptırmak çalışmaların beğeni almayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı tamir ettiğini görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir