AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı tamir etmek

Kahve falında ayakkabı tamir etmek

Kahve falında ayakkabı tamir etmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı tamir etmek gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız, sonuçlara ulaşmanızı hızlandırabilir.

Kahve falında ayakkabı tamir ettiğini görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı tamiri yaptırmak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tamir etmek düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tamircisi görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı tamir ettirmek tartışmaların kavgaya döneceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Kahve falında eski ayakkabı tamir etmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabıyı tamir ettirmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabıyı tamir etmek başarının ve mutluluğun geleceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir