AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı tamir ettirmek

Kahve falında ayakkabıyı tamir ettirmek

Kahve falında ayakkabıyı tamir ettirmek pek az kazanç getireceğine, tamamen içine kapanacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kavgaların büyüyeceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok fazla şey oluyor.

Kahve falında ayakkabı tamir ettirmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı tamir ettirmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı tamir ettiğini görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, şansının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski ayakkabı tamir etmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında eski ayakkabıyı tamir etmek azap çektiğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı tamircisi görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı tamir etmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tamiri yaptırmak işlerin açılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir