AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı tamir ettiğini görmek

Kahve falında ayakkabı tamir ettiğini görmek

Kahve falında ayakkabı tamir ettiğini görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, yol göstereceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı tamir ettiğini gördüyseniz:

  • Kendi ortamınızdan fazla uzaklaşmamalısınız.

Kahve falında ayakkabı tamir ettiğini görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalettir.

Kahve falında ayakkabıyı tamir ettirmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı tamir ettirmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı tamir etmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tamiri yaptırmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, rızkın artacağına inanılır.

Kahve falında eski ayakkabı tamir etmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında eski ayakkabıyı tamir etmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı tamircisi görmek hayallerde değişiklikler olacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir