AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı tamircisi görmek

Kahve falında ayakkabı tamircisi görmek

Kahve falında ayakkabı tamircisi görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı tamircisi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sevmeseniz bile onlarla iş yapmanız gerektiğini kabul etmenizde fayda var.

Kahve falında ayakkabı tamir etmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabı tamir etmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabıyı tamir ettirmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski ayakkabıyı tamir etmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, keyfinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı tamircisi görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı tamir ettirmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, eğlenceli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tamiri yaptırmak yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı tamir ettiğini görmek özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir