AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı tamir ettirmek

Kahve falında ayakkabı tamir ettirmek

Kahve falında ayakkabı tamir ettirmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Aradığınız çözüm mücedele verdiğiniz yönde değil bambaşka bir kanalda olabilir.

Kahve falında ayakkabı tamir ettirmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı tamir ettiğini görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, güvenini sarsacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı tamir ettirmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tamiri yaptırmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı tamir etmek önemli bir şahsiyet olacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabıyı tamir etmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı tamircisi görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına yorulur.

Kahve falında eski ayakkabı tamir etmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir