AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı tamiri yaptırmak

Kahve falında ayakkabı tamiri yaptırmak

Kahve falında ayakkabı tamiri yaptırmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tamiri yaptırmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz bulunabilir.

Kahve falında ayakkabı tamir ettiğini görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı tamir ettirmek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı tamircisi görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tamir etmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabıyı tamir etmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı tamir ettirmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eski ayakkabı tamir etmek fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı tamiri yaptırmak olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir