AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun asker görmek

Kahve falında kurşun asker görmek

Kahve falında kurşun asker görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında kurşun asker gördüyseniz:

  • Olayları profesyonel şekilde ele alırsanız, ortaya çıktıkları hızla bertaraf edebilirsiniz.

Kahve falında asker ve kurşun görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kurşun asker görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnına kurşun yemek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında dökülmüş kurşun görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kurşunlandığını görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına delalettir.

Kahve falında kurşun çıkardığını görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşun sesi duymak sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurşuna dizmek yaşanan yokluğun biteceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir