AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki defa askere gitmek

Kahve falında iki defa askere gitmek

Kahve falında iki defa askere gitmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, attığı adımların boşa gideceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerinin yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında iki defa askere gitmek gördüyseniz:

  • Çalışma hayatınıza paralel olarak işinizle ilgili birtakım sosyal faaliyetlere katılmanız çok daha olumlu bir gelişme sağlayabilir.

Kahve falında askere ikinci defa gitmek hem de para kaybettireceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında iki defa askere gitmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ikinci defa askere gitmek başarıya giden yolların açılacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ilk defa adet olduğunu görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine delalettir.

Kahve falında aynı kişiyi iki defa görmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında defalarca bıçaklanmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında defalarca ölmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, mekân değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ilk defa sigara içmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir