AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze namazında imam olmak

Kahve falında cenaze namazında imam olmak

Kahve falında cenaze namazında imam olmak rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında cenaze namazında imam olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi bildiğiniz yoldan veya kendi istediğiniz yöntemlerle ilerlemek istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında cenaze namazında imam olmak peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında cenaze imam görmek kazancın katbekat arttırılacağına, sohbetinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında imam olarak namaz kıldırmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imam namaz kılanları görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında imamın önünde namaz kılmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kadın imamın arkasında namaz kılmak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında imam olup namaz kıldırmak düzeninin yıkılmayacağına, parasının her geçen gün artacağına alamet eder.

Kahve falında namazda imamlık yapmak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir