AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok cenaze görmek

Kahve falında birçok cenaze görmek

Kahve falında birçok cenaze görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, sevgisinin artacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında birçok cenaze gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Kahve falında birçok cenaze görmek düşünmeden hareket edeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına delalet eder.

Kahve falında birçok yılan görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birçok elbise görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok köpek yavrusu görmek yeni bir semte taşınılacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine inanılır.

Kahve falında birçok kişiyle evlenmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında birçok kişiyi öpmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok şemsiye görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında birçok erkek bebek görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir