Kahve falında kapıların açık olduğunu görmek

Kahve falında kapıların açık olduğunu görmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kapıların açık olduğunu gördüyseniz:

  • Ne yaptığınız veya neden yaptığınız konusunda açık olmanızda fayda var.

Kahve falında açık kapıdan içeri girmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kapısı açık kafes görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında araba kapısını açık görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında evinin kapısının açık olduğunu görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kapıyı açık görmek kısa süre içinde engelleneceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işarettir.

Kahve falında kapıların açık olduğunu görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kilitli kapıyı açık görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev kapısı açık görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir