AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşlarla konuşmak

Kahve falında eski arkadaşlarla konuşmak

Kahve falında eski arkadaşlarla konuşmak büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, hastalıklardan kurtulacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında eski arkadaşlarla konuşmak gördüyseniz:

  • Evde ilgi bekleyen kişileri ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında eski arkadaşla konuşmak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski arkadaş konuşmak herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski arkadaşıyla konuşmak sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla konuşmak fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşla konuşmak onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla telefonda konuşmak hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına delalettir.

Kahve falında eski arkadaşlarla konuşmak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, işsiz kalmaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir