AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski temiz ev görmek

Kahve falında eski temiz ev görmek

Kahve falında eski temiz ev görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, konfor içinde yaşayacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında eski temiz ev gördüyseniz:

  • Bir sır sevdiğiniz kişiyle aranıza girebilir veya imajınızı zedeleyebilir veya işdeki pozisyonunuzu etkileyebilir.

Kahve falında eski temiz ev görmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski ama temiz ev görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski evde temizlik yapmak kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük ve temiz ev görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde temizlik yaptırmak aile işlerinin başına geçeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında evde temizlikçi görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında güzel temiz ev görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz ve büyük ev görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir