AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski evi güzel görmek

Kahve falında eski evi güzel görmek

Kahve falında eski evi güzel görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, yazgısının güzelleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski evi güzel gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakın yolunuza bakın.

Kahve falında eski güzel ev görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski evi güzel görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet eder.

Kahve falında eski ama güzel ev görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden güzel sözler duymak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden güzel söz duymak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi güzel görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında güzel bir ev aldığını görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel ve temiz ev görmek sorunların üstesinden geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir