AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin bebeği olduğunu görmek

Kahve falında annesinin bebeği olduğunu görmek

Kahve falında annesinin bebeği olduğunu görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, yeni işlerin geleceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, onu yalnız bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin bebeği olduğunu gördüyseniz:

  • Politik olmanızda fayda var.

Kahve falında annesi ölmüş bebek görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebekli anne görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebeğin ağladığını görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına işaret eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalet eder.

Kahve falında annemin erkek bebek doğurduğunu görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne karnında bebeğin öldüğünü görmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne rahminde bebek görmek dertlerinden arınacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine işaret eder.

Kahve falında anneden bebek almak büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir