AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin erkek bebek doğurduğunu görmek

Kahve falında annemin erkek bebek doğurduğunu görmek

Kahve falında annemin erkek bebek doğurduğunu görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, ömrünün de uzun olacağına işaret eder.

Kahve falında annemin erkek bebek doğurduğunu gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Kahve falında annemin erkek bebek doğurduğunu görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin erkek bebek doğurduğunu görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı işarettir.

Kahve falında annenin bebek doğurduğunu görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annemin bebek doğurduğunu görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin bebek doğurduğunu görmek başarısız ve mutsuz olacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında annesinin erkek çoçuk doğurduğunu görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine inanılır.

Kahve falında annesinin erkek çocuğu doğurduğunu görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına delalettir.

Kahve falında erkek bebek doğuran kadın görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir