AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne rahminde bebek görmek

Kahve falında anne rahminde bebek görmek

Kahve falında anne rahminde bebek görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, fenalıkta bulunmaya, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında anne rahminde bebek gördüyseniz:

  • Sizi fazla ilgilendirmeyen işlere karışmanız yüzünden aşırı yorulabilirsiniz.

Kahve falında annenin bebeği olduğunu görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, başarılarının kalıcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında annesini bebek olarak görmek çıkmaza düşeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında anne karnında bebeğin elini görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin bebeğini emzirdiğini görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine işarettir.

Kahve falında annesini emen bebek görmek huzurlu bir hayat süreceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesiz bebek emzirmek başka kimselere de yardım edeceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında annemin bebek emzirdiğini görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir