AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneden bebek almak

Kahve falında anneden bebek almak

Kahve falında anneden bebek almak bereket ve rahat içinde yaşayacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına işarettir.

Kahve falında anneden bebek almak gördüyseniz:

  • Pişmanlığın hiçbir faydası yok, önünüze bakmalısınız.

Kahve falında annesiz bebek emzirmek hayallerin yarıda kalacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin bebeğini emzirdiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annemin erkek bebek doğurduğunu görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebek görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Kahve falında anne karnında konuşan bebek görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına yorulur.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin ayağını görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına rivayet eder.

Kahve falında anne karnında bebeğin elini görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir