AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebekli anne görmek

Kahve falında bebekli anne görmek

Kahve falında bebekli anne görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bebekli anne gördüyseniz:

  • Belli gelişmeleri eski kalıplara göre değil, farklı açılardan ele almak zorundasınız.

Kahve falında annesinin bebeği olduğunu görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işarettir.

Kahve falında annesinin bebek emzirdiğini görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin bebek doğurduğunu görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında annesi ölmüş bebek görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesini emen bebek görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebekli anne görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına işaret eder.

Kahve falında anne karnındaki bebek görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin kucağında bebek görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kimseye minnet etmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir