AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla tartışmak

Kahve falında telefonla tartışmak

Kahve falında telefonla tartışmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, haksızlığa uğrayacağına yorulur.

Kahve falında telefonla tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz.

Kahve falında telefonda biriyle tartışmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle telefonda tartışmak asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında telefonda tartışmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında telefonla tartışmak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında eşiyle telefonda tartışmak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda tartışmak yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği insanla tartışmak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birileriyle tartışmak kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir