AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda tartışmak

Kahve falında telefonda tartışmak

Kahve falında telefonda tartışmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında telefonda tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak özel yaşamınızda sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında telefonda biriyle tartışmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Kahve falında telefonla tartışmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eşiyle telefonda tartışmak fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda tartışmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle telefonda tartışmak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda tartışmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine rivayet eder.

Kahve falında küs biriyle tartışmak ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine inanılır.

Kahve falında teyzeyle tartışmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir