AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda biriyle tartışmak

Kahve falında telefonda biriyle tartışmak

Kahve falında telefonda biriyle tartışmak müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, bir beladan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında telefonda biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Oldukça romantik veya dokunaklı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında telefonda biriyle tartışmak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında telefonda tartışmak kazancın katbekat artacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında biriyle telefonda tartışmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda tartışmak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, pişmanlığa delalettir.

Kahve falında eşiyle telefonda tartışmak iyi konumlara geleceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla tartışmak müşkül durumların üstesinden geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle tartışmak kişinin maddi zarara uğrayacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinde tartışmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir