AnaSayfa / Genel / Kahve falında esir düşüp kurtulmak

Kahve falında esir düşüp kurtulmak

Kahve falında esir düşüp kurtulmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında esir düşüp kurtulmak gördüyseniz:

  • Ani tepki, hareket veya sözler ileride pişmanlık yaratabilir.

Kahve falında esir düşüp kurtulmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında esirlikten kurtulmak geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında esir olmaktan kurtulmak çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında esir kurtarmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında esir kalmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına işarettir.

Kahve falında esir almak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine inanılır.

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında esir alındığını görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir