AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröriste esir düşmek

Kahve falında teröriste esir düşmek

Kahve falında teröriste esir düşmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, adaletin geleceğine yorulur.

Kahve falında teröriste esir düşmek gördüyseniz:

  • Hakkınızda kötü dedikodular çıkabilir.

Kahve falında teröristlere esir düşmek zor zamanların geride kalacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında teröriste esir düşmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine inanılır.

Kahve falında teröristler tarafından esir alınmak eğitimlerinin iyi olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşman askerine esir düşmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta esir düşmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işarettir.

Kahve falında askerde esir düşmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında düşmana esir düşmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir