AnaSayfa / Genel / Kahve falında esir asker görmek

Kahve falında esir asker görmek

Kahve falında esir asker görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında esir asker gördüyseniz:

  • Acil hareket arzusu sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak sorunlarının biteceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında askerde esir düşmek kazalardan, belalardan korunacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında esir asker görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına işaret eder.

Kahve falında savaşta esir düşmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında teröriste esir düşmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına işaret eder.

Kahve falında evde esir tutulmak yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında esir alınmak kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, elinin bolluk göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında esirlikten kurtulmak çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir