AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerler tarafından esir alınmak

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, işinde yükseleceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, rakiplerin başarı kazanacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler her zamanki hareketleriyle sizi yanıltmayacaklar, daha doğrusu yaptıklarına hiç şaşırmayacaksınız.

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına inanılır.

Kahve falında teröristler tarafından esir alınmak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından esir alınmak inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında esir alınmak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerde esir düşmek kısmetinin hep açık olacağına, yeni mekânlara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında esir asker görmek sıkıntılarını atacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tekrar askere alınmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında teröristler tarafından rehin alınmak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir