AnaSayfa / Genel / Kahve falında esir alınmak

Kahve falında esir alınmak

Kahve falında esir alınmak yaşamın kolay hale geleceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına rivayet eder.

Kahve falında esir alınmak gördüyseniz:

  • Mevcut durumda yapılması gereken önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında teröristler tarafından esir alınmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşman tarafından esir alınmak kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına yorulur.

Kahve falında esir alınmak şansının kötüye gideceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında esir almak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında esirlikten kurtulmak sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında savaşta esir düşmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına alamet eder.

Kahve falında esir tutulduğunu görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir