AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerde esir düşmek

Kahve falında askerde esir düşmek

Kahve falında askerde esir düşmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askerde esir düşmek gördüyseniz:

  • Kişisel hedeflerinize ulaşmak için kendinizi sigortalamanız gereken yerler varsa ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında askerde esir düşmek dünyanın kendisine galip gelmesine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teröristlere esir düşmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teröriste esir düşmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmana esir düşmek gelir kaynaklarının yok olacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşta esir düşmek borcunun kalmayacağına, işlerin iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında düşman askerine esir düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında esir asker görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir