AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudu yara içinde görmek

Kahve falında vücudu yara içinde görmek

Kahve falında vücudu yara içinde görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, yeni projelere atılacağına, güçten ve takatten düşeceğine, el açmayacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudu yara içinde gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile imkan dahilindedir.

Kahve falında vücudu yara içinde görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunu yara içinde görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda yara cıktıgını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda yara görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, geçiminin kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında vücutta yara görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta yaralar çıktığını görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, belalardan korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda siyah yaralar görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudu yara görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir