AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta yaralar görmek

Kahve falında vücutta yaralar görmek

Kahve falında vücutta yaralar görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, işlerinin de rast gideceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında vücutta yaralar gördüyseniz:

  • Mantıklı olmanız gerekiyor.

Kahve falında vücutta yara çıktığını görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda yara olduğunu görmek yeni bir iş bulacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin vücudunda yara görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin vücudunda yara görmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücut yarası görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta yaralar çıktığını görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin vücudunda yaralar görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi vücudunda yaralar görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir