AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi vücudunda yara görmek

Kahve falında kendi vücudunda yara görmek

Kahve falında kendi vücudunda yara görmek dertlerinin şifasını bulacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, özlemelerin son bulacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında kendi vücudunda yara gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu geliştirmenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak planlarınızı uygulama şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında vücutta yara çıkmak ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, hastalıkların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda yaralar olduğunu görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, malından ve parasından olacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda yara görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, rahatsızlık duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının vücudunda yara görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda yara çıkmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta yara çıktığını görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kendi vücudunda yaralar görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına alamet eder.

Kahve falında insan vücudunda yara görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, işinde de hep başarılı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir