AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda siyah yaralar görmek

Kahve falında vücudunda siyah yaralar görmek

Kahve falında vücudunda siyah yaralar görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda siyah yaralar gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında vücudunda siyah yaralar görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta yara görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında vücutta yaralar çıktığını görmek malına gelecek zarara, çarelere ve çözümlere ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında vücutta yara çıktığını görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin vücudunda yara görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, zenginliğini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda yara görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında vücut yarası görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, maddi konularda kayıplar olacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudu yara içinde görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir