AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin tatlı yediğini görmek

Kahve falında eşinin tatlı yediğini görmek

Kahve falında eşinin tatlı yediğini görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin tatlı yediğini gördüyseniz:

  • Kıskanç kişilerin tepkilerinin veya tavırlarının sizi yapmanız veya ilerlemeniz gereken alanda alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında eşinin tatlı yediğini görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine tatlı yedirmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında bebeğe tatlı yedirmek tüm keyfinin kaçacağına, parasal anlamda rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında tulumba tatlısını yediğini görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabak tatlısı yediğini görmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin tatlı yediğini görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, çok daha büyük işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında çok tatlı yediğini görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı elma yediğini görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir