AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe tatlı yedirmek

Kahve falında bebeğe tatlı yedirmek

Kahve falında bebeğe tatlı yedirmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sözleri tutulacağına, emellere ulaşılacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe tatlı yedirmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında bebeğe tatlı yedirmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı elma yediğini görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının tatlı yediğini görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına işarettir.

Kahve falında birisine tatlı yedirmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün tatlı yediğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı yedirdiğini görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında halka tatlı yediğini görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına yorulur.

Kahve falında eşinin tatlı yediğini görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir