AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok tatlı yediğini görmek

Kahve falında çok tatlı yediğini görmek

Kahve falında çok tatlı yediğini görmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya işarettir.

Kahve falında çok tatlı yediğini gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, plan ya da proje hakkında mücadele etme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında tatlı pasta yediğini görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza delalettir.

Kahve falında incir tatlısı yediğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine tatlı yedirmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına yorulur.

Kahve falında birisine tatlı yedirmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı erik yediğini görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında tatlı yemek ve yedirmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının tatlı yediğini görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tulumba tatlısı yediğini görmek hayal kırıklığına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir