AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine tatlı yedirmek

Kahve falında birisine tatlı yedirmek

Kahve falında birisine tatlı yedirmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine tatlı yedirmek gördüyseniz:

  • İşleri tamamlayabilmeye ya da halletmeye çalışmalısınız.

Kahve falında ölünün tatlı yediğini görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva tatlısı yediğini görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin tatlı yediğini görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, her şeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı şeker yediğini görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı yedirmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliye tatlı yedirmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin tatlı yediğini görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında kabak tatlısı yediğini görmek huzurunun da yerine geleceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir