AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı elma yediğini görmek

Kahve falında tatlı elma yediğini görmek

Kahve falında tatlı elma yediğini görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, insan sevindireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı elma yediğini gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil yapsanız bile asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Kahve falında tatlı elma yediğini görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tatlı elma yemek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı elma görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına işarettir.

Kahve falında tatlı elma yemek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı kırmızı elma yemek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tatlı elma yemek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, zararlarını telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil tatlı elma görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında sarı elma yediğini görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir