AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin tatlı yediğini görmek

Kahve falında birinin tatlı yediğini görmek

Kahve falında birinin tatlı yediğini görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, içinin hafifleyeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin tatlı yediğini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında bebeğe tatlı yedirmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin tatlı yediğini görmek ağlayacağına, strese gireceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tulumba tatlısını yediğini görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisine tatlı yedirmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok tatlı yediğini görmek işlerinden de geri kalacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin tatlı yediğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı şeker yediğini görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasına tatlı yedirmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir