AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin sevmediğini görmek

Kahve falında eşinin sevmediğini görmek

Kahve falında eşinin sevmediğini görmek borçlarının kapacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eşinin sevmediğini gördüyseniz:

  • Karlı zannettiğiniz şeylere para yatırmak için hemen harakete geçmeniz hatalı olur, insanlar size hiç hesapta olmayan kolaylıklar yapabilirler.

Kahve falında eşinin sevmediğini görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin seni sevmediğini görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediğin birine tokat atmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine inanılır.

Kahve falında sevmediğim birini görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birini hasta görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, başarısızlıklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında baska bir sehre gitmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediğin birisiyle kavga etmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik seçtiğini görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir