AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğim birini görmek

Kahve falında sevmediğim birini görmek

Kahve falında sevmediğim birini görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğim birini gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere göre değil, aklınıza göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında sevmediğin kişi görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek sevmeyi görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında birini sevmediğini söylemek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediği akraba görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında sevmediğin birinin hamile olduğunu görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği biri tarafından öpülmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında hiç sevmediğin birini dövmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediği insanı görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir