AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin seni sevmediğini görmek

Kahve falında sevgilinin seni sevmediğini görmek

Kahve falında sevgilinin seni sevmediğini görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, işinden çıkarılacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin seni sevmediğini gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler söylemekten veya ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında sevgilinin seni sevmediğini görmek birçok işin birlikte yapılacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin seni sevmediğini görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, edilen duaların kabul edileceğine yorulur.

Kahve falında seni seven bir erkek görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında seni seven kişiyi görmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında seni seven erkeği görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında seni seven birini görmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında seni seven çocuğu görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir