AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik seçtiğini görmek

Kahve falında gelinlik seçtiğini görmek

Kahve falında gelinlik seçtiğini görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok zor günler geçireceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, sevgisinin artacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik seçtiğini gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya yanaşmayan kişiler veya uzlaşmak zor olabilir.

Kahve falında gelinlik seçtiğini görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik seçememek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birini tokatlamak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Kahve falında sevmediğin birine para vermek huzursuz ve mutsuz olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevenini görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa yorulur.

Kahve falında sevmediği biriyle yemek yemek kötülüklere gözünü kapatmaya, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında sevmediği birinden hediye almak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında sezeryan olduğunu görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir