AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin birini hasta görmek

Kahve falında sevmediğin birini hasta görmek

Kahve falında sevmediğin birini hasta görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birini hasta gördüyseniz:

  • Size mutluluğu getirebilecek bazı konular, daha önce kırdığınız bazı kişiler tarafından kasıtlı olarak engelleniyor.

Kahve falında sevmediğin birini hasta görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına tabir olunur.

Kahve falında hiç sevmediğin arkadaşını görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birinin hamile olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı seçtiğini görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına delalettir.

Kahve falında sevr mağarası görmek kimseye minnet etmeyeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevmediği biriyle kavga etmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına yorulur.

Kahve falında sevmediğimiz biriyle kavga etmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında alyans seçtiğini görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir