AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında eşinin sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında eşinin sarhoş olduğunu görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Sezgilerinize göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında eşi sarhoş görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini sarhoş görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin sarhoş olduğunu görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında sarhoş eş görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sarhoş görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarhoş bi adam görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak büyük kazançlar getireceğine, hayallerinin yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunu sarhoş görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir