AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini sarhoş görmek

Kahve falında eşini sarhoş görmek

Kahve falında eşini sarhoş görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında eşini sarhoş gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi beslemeniz durumunda her anlamda karlı çıkan siz olabilirsiniz.

Kahve falında sarhoş eş görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini sarhoş görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin sarhoş olduğunu görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına delalettir.

Kahve falında eşi sarhoş görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi sarhoş görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bira içmek ve sarhoş olmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine inanılır.

Kahve falında ölen babayı sarhoş görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına inanılır.

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak fırsatların elden kaçacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir