AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş eş görmek

Kahve falında sarhoş eş görmek

Kahve falında sarhoş eş görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, aradaki buzları eriteceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sarhoş eş gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri paylaşmalısınız.

Kahve falında eşinin sarhoş olduğunu görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, dertlerine derman arayacağına işarettir.

Kahve falında eşini sarhoş görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında sarhoş eş görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşi sarhoş görmek hastalıkların uzak duracağına, karşılıksız bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarhoş birini ayıltmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, ileride çok zengin biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında sarhoş olmamak hastalıkların son bulacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmak eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında abiyi sarhoş görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir