AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunu sarhoş görmek

Kahve falında komşunu sarhoş görmek

Kahve falında komşunu sarhoş görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, düzenli bir işe girileceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına delalet eder.

Kahve falında komşunu sarhoş gördüyseniz:

  • Belli bir plan dahilinde ilerlememeniz durumunda her şey birbirine girebilir.

Kahve falında komşunu sarhoş görmek iyi geçiminin devam edeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında sarhoş komşu görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine delalettir.

Kahve falında kocanın sarhoş olduğunu görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bira içip sarhoş olmamak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına işarettir.

Kahve falında oğlunun sarhoş olduğunu görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sarhoşa yardım etmek daha pozitif biri olacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında akrabayı sarhoş görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babasını sarhoş görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir