AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçını taramak

Kahve falında arkadaşının saçını taramak

Kahve falında arkadaşının saçını taramak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının saçını taramak gördüyseniz:

  • Harcamaları kısmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının saçını taradığını görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının saçını taramak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin saçını taradığını görmek duyguların karşılık bulacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla saç taramak hayallerinin de yarım kalacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kısa saç taramak almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını taramak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, modern insanlarla tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun saç taradığını görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarakla saç taramak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir