AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin saçını kestiğini görmek

Kahve falında eşinin saçını kestiğini görmek

Kahve falında eşinin saçını kestiğini görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Sizi üne veya başarıya taşıyabilecek yolda emin adımlarla ilerlemelisiniz.

Kahve falında eşinin saçını kestiğini görmek büyük bir işin sahibi olacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin saçlarını kestirdiğini görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin saçını kestirdiğini görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, sıkıntılardan kurtulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında eşini kestiğini görmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında hamileyken saç kestirmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçımı kısa kestirmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, makama ve rızka sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kestıgını görmek geçiminin kolaylaşacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında saç kestirmeye çalışmak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir